Nyárzáró grillparty és szülinapozás

2014. augusztus 29-én, az év utolsó nyári hétköznapján ismét összegyűltünk a Szőllősi sétányon, hogy megünnepeljük az aktuális szülinaposainkat egy hangulatos grillparty keretében.  Az időjárás is támogatta döntésünket, mert egész nap folyamán ragyogó napsütést élvezhettünk. A fiatalok ezen a délutánon kitűntek aktivitásukkal, hiszen együttes munkával készítették elő az alapanyagokat a változatos ételekhez. Húst sütöttünk, készültek finom és egészséges saláták, de a napot mégiscsak a szülinapi torta koronázta meg.

          

A lakmározás után a bátrabbak kipróbálhatták VOLNA énektudásukat karaokéban, erre azonban kevesen vállalkoztak. A rendezvény keretében elmesélték a résztvevők, hogy mi történt velük az elmúlt 3 hónapban.

Külön örömmel töltött el Bennünket, hogy néhány fiatal a párjával érkezett. Ez számunkra is adott egy megerősítést, hogy igenis fontos nekik maga a projekt és a résztvevői, hisz bizalmasan betekintést engedtek az életük egy más szegmensébe. A rendezvényen új ismertségek köttettek és barátságok szilárdultak meg.      

     

Kreditpontok

Az ön kreditpontja: Csak felhasználónak

Bejelentkezés

Támogatók

Projekt Arcai

Ocho Macho

Facebook